Kimberly en wij hebben het genoegen gehad om het RonaldMCDonald te Rotterdam te promoten via televisie. De managers van het RonaldMCDonald te Rotterdam hadden een bericht gehad van de AVRO of ze interesse hadden om het RonaldMCDonald te promoten in het programma "Je Ouders Dichtbij".
Gezien wij een hele lange periode in het RonaldMCDonald hebben gezeten en een zeer goede band hebben opgebouwd met de vrijwillig(st)ers en managers kregen wij de vraag of we wilden helpen. Dit wilden we zeker want wat ben je zonder zulke huizen die dicht bij het ziekenhuis staan en dus dicht bij je kind. Dit willen wij zeker in de media promoten en hadden ook geen probleem om op televisie te worden uitgezonden, het is nog een eer ook de kostentjes op televisie!
Ook is er een RonaldMCDonald kinderkrant gemaakt die je kunt bekijken door op de volgende link te klikken: RMDKinderkrant
Het programma je ouders dichtbij heeft 2 afleveringen uitgezonden van Kimberly, aan de linkerkant zie je een menu Video waar je de afleveringen kan bekijken:

Ouders dichtbij
Ouders dichtbij 1

2 Jaar later heeft de AVRO opnieuw contact met ons gelegd om een vervolg te filmen op "Je Ouders Dichtbij" maar dan thuis en hoe alles nu gaat na een hectische en nog steeds heftige tijd.
Opnieuw hebben we gelijk "ja" gezegd en is er opnieuw een uitzending uitgezonden die je kan bekijken in menu Video:

Ouders dichtbij 2

Ik heb alleen de beelden van Kimberly eruit gehaald omdat anders de grootte van het video bestand te groot zou worden en natuurlijk is Kimberly het belangrijkste voor ons!

Verder wil ik jullie wel even waarschuwen, het zijn beelden van Kimberly en je hoort haar stem, voor mij was het zo iets moois maar koste vele tranen.

Hopelijk is de kwaliteit een beetje redelijk!

 

Laatst aangepast ( woensdag, 13 januari 2010 20:01 )