Nadat Kimberly voor de tweede keer te horen heeft gekregen dat ze nieuw hersentumor (Medullo Blastoom) had, is er aan ons gevraagd door Omroep Zeeland om aan een radioprogramma mee te werken.
Met dit radioprogramma zouden ze iedereen op de hoogte kunnen brengen wat voor ziektebeeld (hersentumor - Medullo Blastoom) bevat, wat deze verschrikkelijke hersentumor allemaal met je doet als gezin en natuurlijk met Kimberly en hoe Kimberly alles vind en hoe ze er mee om gaat.

Ook dr Gerritse (Kinderarts Oosterschelde Ziekenhuis) is aan het woord en legt uit hoe deze Medullo Blastoom eventueel kan ontstaan, welke behandelingen iemand (zoals Kimberly) hier voor kan krijgen en wat de eventuele overlevingskansen zijn van deze vreselijke hersentumor Medullo Blastoom!

We hebben deze opname gekregen van Omroep Zeeland en voor degene die het gemist hebben of er geïnteresseerd in zijn kun je links op de mp3 speler (zie je al Omroep Zeeland) op spelen drukken en dan krijg je het gehele interview te horen.

Let wel op dat je de stem van Kimberly hoort en dit pijnlijk kan zijn (kan uit eigen ervaring meespreken, de tranen vliegen er gelijk uit)!

Laatst aangepast ( zondag, 08 november 2009 16:12 )